Bremen's

Hizmetlerimiz

Sevimli Dostlarımızın Hayatını Kolaylaştırdığımız Hizmetlerimiz...

Muayene Teşhis Tedavi

Hekimlerimiz, modern teknolojinin sağladığı her türlü imkanı kullanarak muayene, teşhis, tedavi ve gerektiğinde operatif müdahale hizmetlerini vermektedirler. Kliniğimize gelemeyen hastalarımız için randevu almak suretiyle yerinde muayene hizmetimiz mevcuttur.

Randevu Tel: +90 242 511 70 72

Cerrahi Hizmetlerimiz

Kliniğimizde, her türlü yumuşak doku, ortopedik cerrahi, nörolojik cerrahi, laparoskopik cerrahi, göz ve katarak cerrahisi, üreme sistemi cerrahisi, nefrolojik cerrahi gibi bir çok tedavi işlemleri kapalı devre gaz anestezisi ile yapılmaktadır. Kurulduğumuz 1996 tarihten bugüne yüksek başarı yüzdesiyle operasyonlarımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Randevu Tel: +90 242 511 70 72

Radyoloji ve Ultrasyon

Hamilelik teşhisi,doğum zamanı belirlenmesi,karaciğer,böbrek,pankreas ve diğer organların muayeneleri hekimimizin tecrübesi ile başarılı bir şekilde yapılmaktadır

Randevu Tel: +90 242 511 70 72

Aşı ve Bakım

Kliniğimiz de kedi ve köpekler için aşı programı oluşturma ve aşı uygulaması hizmeti verilmektedir.Aşı uygulamaları hizmeti hem kliniğimizde hemde evinizde-işyerinizde verilmektedir.Kliniğimize geldiğinizde,petinizin yaşına,genel durumuna ve çevresel faktörlere göre ,size bilgi verilerek en uygun aşı programı hazırlanır.

Randevu Tel: +90 242 511 70 72

Danışmanlık Hizmeti

Kliniğimiz de kedi ve köpekler için danışmanlık hizmeti verilmektedir. Danışmanlık hizmeti ile her zaman ulaşılabilir deneyimli ekibiz sizin sorularınıza cevap verecektir. Bu sayede aklınız kedi ve köpeklerinizde kalmayacak. Danışmanlık Hizmeti sayesinde teşhis ve tedavi süreci hızlanmakta. Zamanında müdahale edilebilmektedir.

Randevu Tel: +90 242 511 70 72

Kuaför ve Sigorta

Bölgemizde uzun zamandır pet kuaför hizmeti vermekteyiz.Yıllar için yaptığı binlerce traş ile konusunda uzman olan hekim arkadaşımız ile önceliğimiz eziyet vermeden keyifli bir tıraştır. Ülkemiz pet sigortası yapan sigorta firmaları ile bir çok hastamız sigortalandı ve sigorta kapsamından tedavi oldular

Randevu Tel: +90 242 511 70 72

Neden Bizi Seçmelisiniz?